Bij Con Fuego, hét steakhouse en grill restaurant van Breda, staan kwaliteit en liefde voor vlees voorop. Ons vlees is afkomstig van de beste producenten ter wereld en wordt behandeld met de grootste zorg. Zo laten we een deel van ons vlees rijpen in onze speciale droogkasten, wat het vlees nóg malser en smaakvoller maakt.

Onze menukaart biedt een ruime keuze aan gerechten, waarbij de nadruk ligt op heerlijke steaks van topkwaliteit. Zo serveren wij ook exclusieve Japanse Wagyu.

Bij Con Fuego gebruiken we de authentieke grill methode om ons vlees te bereiden. Dit zorgt voor de lekkerste smaken en een mooie karamellisatie van de buitenkant, terwijl het vlees sappig blijft.

Ben je op zoek naar een sfeervol restaurant in Breda om te genieten van de beste steaks? Kom dan naar Con Fuego, waar we je graag verwelkomen in ons gezellige restaurant.

Menu

Onze Japanse Wagyu is afkomstig van 100% volbloed runderen van het ras Japanese Black, geboren en getogen in Japan. De runderen waar wij mee werken leven in de prachtige omgeving van de Kagoshima prefectuur, waar ze genieten van zorgvuldig geselecteerd voer, zuiver water en schone lucht. De kwaliteit van ons Japans Wagyu is gegarandeerd door strenge controle tijdens de selectie van het vlees, waarbij alleen A5 kwaliteit volgens de Japan Meat Grading Association goed genoeg is.

Een gemiddelde boer in Japan heeft 34 runderen. Hierdoor kan de boer alle persoonlijke aandacht geven en ieder dier naar behoefte verzorgen. Hierdoor heeft het Japanse Wagyu rund haar eigen voeding die met zorg en aandacht is samengesteld. De laatste 20 maanden krijgen de runderen een speciaal dieet, hierdoor ontstaat de extreme marmering in het vlees.

Wagyu